Commercieel Medewerker binnendienst (v.a. 20 uur p/w)

Functieomschrijving

In deze functie werk je in teamverband waarbij je de IT-adviseurs ondersteunt bij projecten van onze opdrachtgevers. Je bent medeverantwoordelijk voor de IT-klantenportefeuille. Hierbij ben je in staat punctueel je IT-klantenportefeuille te monitoren. Tevens ben je op kantoor het aanspreekpunt voor onze IT-klanten met vragen over subsidietrajecten. Daarnaast verwerk je telefonische- en schriftelijke informatie van klanten. In deze functie is het dus belangrijk dat je over goede contactuele vaardigheden beschikt.

Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd, omdat je in een kleine organisatie werkt. Onder je werkzaamheden vallen o.a. het verzorgen van binnenkomend en uitgaand e-mailverkeer, telefonisch te woord staan van klanten en het verwerken van klantreacties in een database. Tevens ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning bij de diverse subsidietrajecten.

Het gebied waarop wij diensten aanbieden, namelijk subsidies, is inhoudelijk zeer complex. Voor het goed kunnen uitvoeren van de verschillende werkzaamheden is affiniteit met de IT-sector een pré. Daarnaast is het belangrijk dat je accuraat kunt werken.


Functie-eisen
  • Hbo werk- en denk niveau ontwikkelt door studie of ervaring
  • 0 - 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Klantvriendelijke en dienstverlenende houding
  • Initiatiefrijk en flexibel
  • Zelfstandig
  • Zorgvuldig
  • Stressbestendig
  • Ervaring met Microsoft Office

Bedrijfsprofiel

Linders Consultants, subsidie-adviseurs sinds 1988, maakt deel uit van InnnovatieAdviseurs holding B.V. InnovatieAdviseurs bestaat uit Linders Consultants B.V. (SubsidieAdviseurs), Linders OndernemingsAdvies B.V. (ICT-adviseurs) en PremieAdvieurs B.V. Dit vormt een groep bedrijven met circa 30 medewerkers.

Linders Consultants bedient op het gebied van subsidies naast het brede MKB, ook onderdelen van multinationale ondernemingen in Nederland. Momenteel worden voor circa 300 ondernemingen in Nederland opdrachten uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan: producenten van machines en apparaten, producenten van consumptiegoederen, ingenieursbureaus, adviesbureaus, softwarebedrijven en zakelijke dienstverleners.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een dynamische en informele organisatie voor minimaal 20 uur per week. De werktijden en dagen zijn in overleg in te delen. Wij bieden een uitstekend salaris aangepast aan werkervaring en opleiding.


Reageer

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je motivatie en CV naar j.jansen@subsidieadviseurs.nl en vermeld daarbij Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mw. J. Jansen, office manager. Telefoonnummer: 030-2334685.